World Press Photo 2019

publicado en: Actualitat | 0

World Press Photo, novament la Mostra Internacional del Fotoperiodisme a Barcelona

Barcelona esdevé un cop més, una de les primeres ciutats del món encarregada de mostrar les fotografies guanyadores del prestigiós premi de fotoperiodisme World Press Photo 2019 i els treballs guanyadors del concurs de Narrativa Digital. L’exposició de les fotografies guanyadores, que comença la gira mundial a Amsterdam, es podrà visitar al llarg de l’any en més de 100 ciutats d’arreu del món i 45 països, arribant a una audiència global de més de 4 milions d’espectadors.

La quinzena edició de l’exposició internacional World Press Photo 2019, organitzada per la Fundació Photographic Social Vision, s’instal·la de nou al CCCB.

Amb el lema “Les històries que importen”, la mostra dona a conèixer els treballs guanyadors del concurs internacional del mateix nom i que son majoritàriament inèdits al nostre país. Des de fa 15 anys l’exposició proposa una experiència que va més enllà de la mera observació de les obres guanyadores. L’Àrea educativa de la Fundació Photographic Social Vision ofereix un extens programa d’activitats paral·leles i visites comentades a escoles, empreses, col·lectius de risc i públic general que enriqueixen la comprensió de l’actualitat i de les funcions, valors i reptes del fotoperiodisme.

Podeu visitar el World Press Photo des del 27 abril al 26 maig 2019 al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona.

Per a més info, clic  CCCB, Montealegre, 5

Preu  6€ / 4€ reduït