Creadors de consciència

publicado en: Actualitat | 0

40 Fotògrafs Compromesos i Creadors de consciència

Creadors de consciència és la nova exposició al Palau Robert. Exposició, com totes les que es presenten en aquest espai, d’una grandíssima qualitat. En aquesta ocasió es mostra la actitud de 40 Fotògrafs compromesos davant dels conflictes que travessen els nostres temps.

Es presenten un total de 120 fotografies que han estat publicades en els medis de comunicació més importants del món. Aquesta selecció pretén, a més de commoure la consciència de l’espectador, evitar que es desentengui i ajudar-lo a que prengui partit en front de les diferents atrocitats i injustícies de tota mena que assolen el nostre món, no només el llunyà, si no també el més proper com en la nostra ciutat o en el nostre barri.

Els fotògrafs que participen en aquesta exhibició són:

Samuel Aranda, Bernat Armangué, Walter Astrada, Sandra Balsells, Lurdes R. Basolí, Javier Bauluz, Clemente Bernad, Pep Bonet, Manu Brabo, Olmo Calvo, Sergi Cámara, José Cendón, José Colón, Javier Corso, Ricky Dávila, Juan M. Díaz Burgos, Ricardo García Vilanova, Antonio González Caro,  Diego Ibarra Sánchez, Sebastian Liste, JM López, Andoni Lubaki, Kim Manresa, Enric MartíAndrés Martínez Casares, Maysun, Fernando Moleres, Alfonso Moral, Emilio Morenatti, Daniel Ochoa de Olza, Ana Palacios, Santi Palacios, Judith Prat, Abel Ruiz de León, Rafael S. Fabrés, Gervasio Sánchez, Carlos Spottorno, Rafael Trobat, Guillem Valle  i Mingo Venero.

40 Fotògrafs compromesos i Creadors de consciència que amb les seves fotografies donen fe del seu compromís i de la realitat i la veracitat de la informació.

 

Del 7 de setembre de 2018 al 10 de febrer del 2019, a la Sala 3. Entrada lliure.

 

Més info    Palau Robert